Siapa saya???

rz.jpg

Nama : Mohd Rozaimie Bin Abd Rasit

Alamat : NO 3, Jln Rotan Tekok, Tmn Sri Jaya, 83000, Batu Pahat, Johor.

D.O.B:   20 November 1986

Email : -m.abdrasit@student.qut.edu.au

-kamie_kof02@yahoo.com

-kkroz_kof06@hotmail.com

Pendidikan : -Sek. Ren. Keb. Bukit Soga, BP

-Sek. Men. Keb. Mushi Sulaiman, BP

-Sek. Men. Teknik, BP

-Kolej Matrikulasi Johor

-Institut Perguruan Teknik KL – Queensland University of Technology

Hobi : -Bersukan, berfikir, membaca bahan yang kelakar, tersenyum, makan,

kereta cantik dan …


48 Responses to “Siapa saya???”

  1. ayoyoyo…… cutenye die…. muah!!!

  2. comeynye die…….

  3. rambut kerinting mata menawan,
    suka tersenyum riang sendiri,
    wahai jebat jgnla perasan,
    mohd rozaimie umpunya diri,

  4. xtau la aku kwn aku ni

  5. rindu sama luU maaaaaaaaa……..
    ngok skali mcm nak gigit…
    huhuhuhuhuhuhuhu…..

  6. Tak tahu la palak kwn sy ni ada bakat yang terpendam,hehe…Duduk termenung tepi tingkat boleh hasilkan satu ciptaan yang membanggakan…Siapa sangka diam2 bukan berangan…Goodluck🙂

  7. hehehe..thanks ya wahi kwn2ku atas sokongan anda..
    majil;a sukan untuk negara..hidup malaysia n chelsea..hehe

  8. salam pkenalan
    o…ni la gerangan empunya diri…
    encem upenye…mcm mke ayah sy time mude2 dlu..hehehe
    sy sbenarnye x bpe pandai nk bsajak..
    tp dah dpaksa o pensyrh sy..huhu
    i’m try my best gune sajak awk..
    i wish u ol da best in whtevr u did!

  9. Salam..xdela..biasa2 je..
    hehe..pakse ye..xpela..ape2pun..watla yng terbaik..semoga berjaya..

  10. salam..
    hmm… lengkap biodata semua.
    apapun, salam perkenalan.

  11. lo..muda lg…cam tak caye je semua karya ni, awak yg buat…
    nyway, tak lama lg ur birthday, so sblum terlambat, saya nak ucapkan SELAMAT HARI JADI YG KE-21…
    may Allah sentiasa merahmati hidupmu…
    jgn berhenti berkarya selagi nyawa dikandung badan…(^^,)😀

  12. Assalamualaikum…

    Teman,
    kau istimewa di hatiku,
    walaupun mungkin kau tak pernah mengetahuinya,

    Teman,
    Hadirmu membawa seribu makna buatku,
    Menyedarkan aku makna seri hidup ini.

    Teman,
    namun kadangkala aku terlupa,
    dalam suka mungkin ada duka,
    jika hatimu pernah terguris keranaku,
    maafkanlah aku.

    Teman,
    aku hanya mahu kau gembira di hari sejarahmu,
    tanpa sedikit pun luka di hatimu keranaku,
    maafkanlah aku.

    SELAMAT HARI LAHIR TEMAN,
    semoga kau dipanjangkan umur
    dalam lingkungan kasih ILAHI,
    dalam keberkatan dan keredhaanNya.
    INSYAALLAH.

  13. laaa.. igtkan td bdk ib… papepun hv anice day

  14. Thanks kepada anda semua di atas segala sokongan yang anda berikn..insyaallah sy akn cuba menghasilkn lebh byk lgi karya..

  15. assalammualaikum…oOo..awk sbaye ngan abg sye upenye….ape2 pOwn thank byk2 sbb bg sye ambk sjk awk 2…

  16. agagaga bley tahan mamat neyh,,,

  17. wow…best la blog awak.. boleh tolong ajar tak?? mohon pekenan

  18. bleh x sy add awk….awk bls x…..

  19. saje je nk blajo mcm maner nk wat sajak…

  20. as kom best blog ko.. senang lawat blog aku akuPUNKakuDAHCAKAP

  21. Blog yang bagus, content juga bagus, terus nulis yaa…

  22. i like ur poem…. banyak giler perasaan patriotisme…
    nicer…..

  23. hidup orang batu pahat./….saya belajar kat batu pahat…

  24. hebat la ko abang romli..
    salam perkenalan daripda jaja n mary bersaudara sekelas lagi
    we try our wat pantun ni
    khas tuk bang romli

    bang romli rambut nye kerinting
    kerinting sunngugh rambut bang romli
    rambut sape yang sungguh kerinting
    rambut keringting bang romli ler

  25. Pabila mulut kehilangan bicara
    lalu emosi menguasai fikiran,
    perasaan terkurung dalam penjara sepi
    hilang dalam khayalan dikala mencari realiti dalam fantasi,
    keindahan yang selalu diimpikan kadangkala
    muncul dalam mimpi yang buruk,
    melenyapkan kepastian yang pernah menjadi igauan indah…
    entah bilakah akan tersua takdir hidup yang begitu indah..
    untukku menguntum kembali senyum dilirik bayu..
    kini akulah seorang penanti buat keindahan yang entah bila akan tersua…….

  26. congratulation 4ur achievement in ur life..
    good luck!!!!!

  27. assalamualaikum…
    ni nak tanyer sikit la…
    ruangan jenaka x der e?

  28. heeeee….sjk ttg mamat2 rempi ag..bleh??sbb sye ske rempit2 nie…vebture ckit..hakhak..

  29. minah rempit?npe dktkn ‘minah rempit’?sdgkn die org dok bakang jew…mmg fakta ker yg mngatakn mne2 cewek yg geng2 rempit nie xder dara???

  30. sembarangan je la mulut korang ni………………..

  31. hi…nice blog..sajak anda memang simple tetapi amat bermakna…IPT? alah seberang jer dengan IPIK..i’m from IPIK…anyway, keep on writing

  32. selamat sejahtera

  33. hi
    saper ni

  34. main surat

  35. petang-petang makan nasi dengan belacan,
    wahai cik rozaimei janganlah perasan’
    hahahaha

  36. ffffffffffffffffffffsssssssssssssssssssssss

  37. benda fffffffffffffffffffssssssssssssssssssssssssssssssssss tu

  38. tengok lama2 handsome jg rozaimie ni.

  39. seriusnya dalam gambar…

  40. Kamukah yang membentuk sajak ini? Kerana sajak ini memang patut menjadi contoh ang terbaik di dalam kalangan pelajar dan pelajaran.

  41. Rpenye mde lgi..

  42. Sajak yg dy bt lh..bt sy menang sajk..peringkt kebangsaan..maaf amik sajak..

  43. cik nur asmira btul ke menng pertngding pergkt kebngsaan? di mane? sajak pe yg cik asmira bacakan?

  44. Nice🙂

    http://heartreader.blogspot.com

    Selembut bicara pemula kata ,
    Seikhlas hati penjalin rasa ,
    Hai tuan elok bahasa ,
    Membina kenalan tujuan sasa🙂

  45. mcm belacan

  46. Ehh ! Cekgu Rozaime ! Neyh Budak Dajah 6 SKTR 2 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: